Ønsker du å reise til Namdalen finnes det flere måter å gjøre dette på. Velg mellom transport med fly, tog, Hurtigrute, buss eller bil.

Reise til Namdalen med bil

E6 går praktisk talt rett gjennom Namdalen, så hit kommer du deg lett med bil, både nordfra og sørfra. Langs E6 ligger blant annet Grong og Namsskogan, men du kan ta avstikkere til blant annet Lierne (Fv. 74), Vikna (Fv.17) og Røyrvik (773).

Reise til Namdalen med fly

I Namdalen ligger det to flyplasser, Namsos lufthavn i Namsos og Rørvik lufthavn Ryum i Rørvik.

Fra Namsos lufthavn går det direkte flyruter til og fra Bodø og Mosjøen, Rørvik og Trondheim lufthavn Værnes. Fra Rørvik lufthavn Ryum går det direkte flyruter til og fra Mo i Rana, Namsos og Trondheim lufthavn Værnes. Via Værnes har man videre forbindelse til flyruter i hele Norge og store deler av Europa.

Reise til Namdalen med tog

Til Namdalen kan du reise med tog på Nordlandsbanen som går mellom Trondheim og Bodø. Nordlandsbanen har stoppesteder flere steder i Namdalen, blant annet i Grong, Harran, Lassemoen og Namsskogan.

Reise til og i Namdalen med buss

Du kan reise til Namdalen med buss fra både Nord og Sør. Finn ruter i Namdalen på atb.no og ruter i Nordland på 177.no. Trønderbilene (Atb) kjører flere lokale ruter i Namdalen, blant annet Namsos – Flatanger, Namsos – Grong, Namsos – Grong – Nordli – Sørli, Namsos – Lund/Hofles – Salsbruket/Kolvereid og Rørvik – Kolvereid – Grong/Namsos.

Fra Namsos kan du reise med båt videre til blant annet Rørvik og Leka.

Tilbringertjenesten i Namdalen

Tilbringertransport er et fleksibelt bestillingstilbud som utfyller kollektivtransporten i Namdalen. Med tilbringertjenesten er du sikret dør-til-dør-transport. Det beste av alt: Du betaler kun ordinær busstakst for tjenesten.

Les mer på www.07417.no

Hurtigruten

Hurtigruten stopper i Rørvik på Namdalskysten to ganger i døgnet, en gang på sydgående tur og en gang nordgående. Ca kl. 21.00 på kvelden møtes de to skipene i Rørvik. Les mer om hurtigruten her. 

Ferger og hurtigbåt

Oppdaterte rutetider for ferger og hurtigbåt i Namdalen finner du her.