Fakta om Visit Namdalen SA

Visit Namdalen er et av destinasjonsselskap for de kommuner, organisasjoner, institusjoner, bedrifter og enkeltpersoner som har interesse knyttet til reiseliv og reiselivsutvikling i Namdalen. Namdalen ligger i Trøndelag Fylke og dekker kommunen Flatanger,  Namsos, Overhalla, Nærøysund, Leka, Grong, Høylandet, Namsskogan, Lierne, Røyrvik. Vår visjon er Aktive Namdalen – best på opplevelser innen  Fiske, Friluftsliv, Fellesskap.

Visit Namdalen har som mål:

1.Bygge en sterk merkevare og godt omdømme.

2.Synliggjøre unike og gode opplevelser

3.Utvikle Namdalen som attraktivt reisemål.

4.Bidra til lokal verdiskaping og sysselsetting i reiselivet

Hvem er vi?

Bente Snildal
Reiselivssjef
Visit Namdalen SA
Phone +47 909 58 326
epost: bente@visitnamdalen.no

Cathrine Myhre
Markedskoordinator
Mob: 90708585
cathrine@visitnamdalen.no

Hva gjør vi?

Vi har ansvar for regionens markedsføring og profilering, samt at vi bidrar til kompetanseheving, nettverksbygging og utvikling av reiselivet i Namdalen. Reiselivssamarbeidet Visit Namdalen består av rundt 105 andelshavere/medlemmer, inkludert kommunene. Vi samarbeider  med blant annet Trøndelag Reiseliv, Visit Norway, Kystriksveien Reiseliv, Nasjonalparksenteret, Fylkeskommunen, Namdal Regionråd og de andre destinasjonene i Trøndelag.

Bli andelshaver i Visit Namdalen

Er du interessert i å bli andelshaver i Visit Namdalen? Ta kontakt med Bente eller Cathrine for en uforpliktende prat.

Hold deg oppdatert

Ønsker du å holde deg oppdatert på arbeidet til Visit Namdalen, samt hva som skjer i reiselivet i Namdalen, Trøndelag og Norge? Bli gjerne med i Bransjegruppen for Visit Namdalen på facebook.