Er du på rundtur i Namdalen kan du reise med både bil, buss, tog, ferge og hurtigbåt. Kjør Kystriksveien med bil, prøv øyhopping med sykkel ved hjelp av ferge og hurtigbåt, ta tog fra både Sør og Nord eller bruk en kombinasjon av transportmiddel for å oppleve regionen.

Bil

Namdalen er den perfekte roadtrip-regionen. Kystriksveien (Rv 17) går langs kysten, det er mange flotte områder for friluftsaktiviteter som kan nåes med bil, og å kjøre elvelangs Namsen er en fin opplevelse. Lei bil fra et av de store utleieselskapene, kjør egen bil, eller bruk tilbringertjenesten i Namdalen.

Bilferie med El-bil? Her finner du informasjon om ladestasjoner for el-bil.

Buss

Det går lokale og regionale busser til de alle fleste tettsteder i Namdalen. Det er også mulig å ta buss fra Trondheim og Steinkjer til Namsos. Finn ruter og rutetider på atb.no.

Tog

I Namdalen kan du reise med tog på Nordlandsbanen. Nordlandsbanen går mellom Trondheim og Bodø, og stopper på følgende steder i regionen: Grong, Harran, Lassemoen, Namsskogan.

Ferge og Hurtigbåt

Namdalskysten er et nettverk av øyer, fiskevær, dramatisk landskap og idyllisk kystkultur. Her finner du informasjon om ferger i regionen.

 

Det går hurtigbåt hele året rundt mellom Namsos, Rørvik, Gutvik. På sommeren er det også anløp i fiskeværet Sør-Gjæslingan (bestilling).  Andre stopp inkluderer Jøa, Abelvær, Eidshaug, Fjølvika og Skei (Leka).

Les om hvordan du kan reise til Namdalen her.