Nærmer det seg jul, men du mangler enda en gave eller to? Da er et gavekort midt i blinken. Her finner du tips til gavekort som både vil glede mottakere og støtte kultur- og næringslivet i Namdalen.

1. Gavekort på unik overnatting

Kanskje årets gave er kvalitetstid med familien eller med kjæresten? Gavekort på overnatting i Himmelhøy Tretopphytter er både koselig og unikt. Sovne til stjerner på himmelen og våkne blant fuglekvitter i tretoppene. Eller hva med et gavekort på glamping hos Arctic Dome eller Glamp Skorovatn – en natt tett på naturen med utsyn mot stjerneklare nattehimler.

2. Gavekort til handleturen

Et vanlig gavekort på kjøpesenter eller i en lokal butikk oppfordrer mottakeren til å handle i sitt nærområde. En student ønsker seg kanskje gavekort på matbutikken, mens noen har alt og helst vil plukke ut det de ønsker seg selv.

3. Gavekort til den eventyrlystne

Explore Ytre Namdal arrangerer kajakkurs flere ganger i løpet av året. Deltakere får lære grunnleggende padle- og sikkerhetsferdigheter i løpet av ei fartsfylt helg ved vakre Abelvær. Les mer på facebook.com/exploreytrenamdal/

4. Interiørgaver med landlig preg

Jettestuen er en unik interiørbutikk/nettbutikk i Nærøysund.  Her får du julepynt, interiør i landlig stil og andre flotte gaveartikler. Gavekort fra Jettestuen kan brukes i gårdsbutikken eller i nettbutikken.

5. Gi litt hverdagsluksus i gave

Ei natt på hotell i egen region er hverdagsluksus som støtter en bedrift i nærområdet. Kanskje trenger mor eller far ei natt borte fra skitne kopper? Eller kanskje du vil skjemme bort kjæresten litt? Les mer om gavekort fra Scandic på denne linken.

6. Gi en kulturopplevelse i gave

Gavekort på opplevelse i kulturhus, kino eller til en konsert er en gave som skaper minner. Ta en titt på arrangementskalenderen på ditt nærmeste kulturhus å bli inspirert.