I Namdalen kan du oppleve besøksgårder, nære møter med dyr, lærerike guidede turer i nærmiljøet og en unik stillhet. Gårdsferie er seter og sauer, geiter, høner og hester. Gårdsferie er idyllisk natur og landsbruksområder, gjerne  i historiske omgivelser. Gårdsferie i Namdalen er like mye for barn som voksne, med aktiviteter som hele familien kan gjøre sammen.

Setran Opplevelsesgård

I vakre Salsbruket langs Skrøyvdalsvegen finner du Setran Gård. Setran Opplevelsesgård har både overnatting, mange dyr, muligheter for aktiviteter og flere guidede turer.  Her kan både store og små nyte tid sammen i koselige gårdsomgivelser. Besøk nettsiden til Setran Opplevelsesgård for mer informasjon.

Ridetimer og rideturer i Grong

Jørum Gård tilbyr ridetimer og ridekurs for barn, unge og voksne med alle erfaringsnivå. Du kan overnatte ved Jørem gård rett i nærheten.

LEV LANDLIG VED FLATANGER CAMPING

Padle, ri, fisk fra båt og lev landlig ved Flatanger Camping. Campingen holder til i et svært naturskjønt område med stillhet og ro. Hit kommer du for å koble av fra hverdagen sammen med familien.

Landlig overnatting

Her finner du flere overnattingsmuligheter i landlige omgivelser. Her kan du nyte stillheten, puste ut og kjenne at tempoet går ned.