Eventyr til fots…

Foretrekker du markerte stier eller urørt villmark? Bynære turer eller turer langt fra nærmeste tettsted? Topptur med utsikt over havet eller vandring i høyfjell? I Namdalen finner du turer som passer deg og reisefølget ditt, uansett om du ønsker villmark eller bare skikkelig fine turer langs markerte løyper.

Turforslag: Nærturer og familieturer

Nærturer er familieturer, lett tilgjengelige og mulige for de fleste å gå. Disse utvalgte turene passer bra som ettermiddagstur og krever ikke spesielle ferdigheter.

Turforslag: Fjellturer og toppturer

Fjellturer og toppturer er turer som passer for de fleste, av middels eller krevende vanskelighetsgrad. Her finner du forslag på fjellturer, toppturer og andre turmål med stigning og god utsikt på toppen.

Turforslag: Vandreturer

Vil du ta en pause fra hverdagen og utfordre deg fysisk? Vandreturer er lengre turer for vandring, enten lange dagsmarsjer eller flerdagsturer. Noen av turene er merket, andre passer best for erfarne turfolk med kunnskaper om kart og kompass. Her finner du villmarksturene, de lange fisketurene og fjellvandring med utsikter som vil ta pusten fra deg.