Frister det å sovne til ulvesnork, våkne blant fuglene i tretoppene, eller kanskje overnatte i ei togvogn over lakseelva Namsen? Her kan du lese om unike overnattingssteder i Namdalen.

Namsen Salmon & Train Experience

Ved Namsen Salmon & Train Experience kan du oppleve noe helt unikt, med overnatting i en oppusset NSB sovevogn fra 60 tallet, midt over lakseelva Namsen. Du våkner opp midt på brua med fantastisk utsikt over elva. I toget er det både sanitærvogn, spisevogn og kjøkkenvogn. Dette er en virkelig unik overnattingsplass, spesielt for de som ønsker laksefiske i verdensklasse.

Rovdyrcamp I Namsskogan Familiepark

For en spennende overnattingsopplevelse kan både små og store overnatte i lavvo midt blant rovdyrene i Namsskogan Familiepark! Sov på reinskinn og lag mat på bål i den store gammen. På vinteren kan man våkne til ulvehyl på stjerneklarenetter, og på sommeren kan man si god morgen til den nærmeste naboen, bjørnen. Les mer her.

Himmelhøy Tretopphytte

Drømmer du om å våkne opp høyt over bakken med fuglekvitter rundt deg, sovne med utsikt gjennom takvinduet til en stjerneklar himmel, eller rett og slett skape minner med de du er glad i? Himmelhøy Tretopphytte i Fosnes tilbyr overnatting med soveplass til 7 personer, vedovn, fullt utstyrt kjøkken og kanoer inkludert i leien om sommeren.  Alt utstyr er inkludert, slik at du og dine nærmeste kan finne roen og kose dere i den Namdalske naturen.

Fiskeværet Sør-Gjæslingan

I det historiske fiskeværet Sør-Gjæslingan kan du om sommeren bo i tradisjonelle rorbuer gjennom Kystmuseet Norveg. Det fredede kulturmiljøet i fiskeværet byr på vakker natur, autentiske rorbuer og en virkelig unik opplevelse. Sør-Gjæslingan er bare tilgjengelig med båt, med i sommersesongen går hurtigbåten m/s «Foldafjord» regelmessig. Les mer her.

Fru Opdal Gårdshotell

I et tradisjonsrik Trønderlån kan du overnatte i unike rom med historisk sus og spise god mat, på ekte Trøndersk vis.

Overnatt i Snøhule med Tundra Tours

På vinteren kan du velge å overnatte i snøhule i fjellene i Indre Namdal. Tundra Tours tar deg med ut i villmarka med ski og pulk, lærer deg om sikkerhet og hvordan man bygger snøhule, og sammen forbereder dere en flott middag i naturen. Dette er en flott opplevelse for eventyrlystne som ønsker å lære mer om mestring av norsk vinter og friluftsliv. Er du heldig danser nordlyset på himmelen utenfor hulen på kvelden.

Norges første hengekøyepark

Norges aller første hengekøyepark finner du på øye Jøa, like ved Gjestegården. Fru L har både  gårdscafé, bruktbutikk, hengekøyepark og annen overnatting.