Frister det å sovne til ulvesnork, våkne blant fuglene i tretoppene, eller kanskje overnatte i ei togvogn over lakseelva Namsen? Her kan du lese om unike overnattingssteder i Namdalen.

Namsen Salmon & Train Experience

Ved Namsen Salmon & Train Experience kan du oppleve noe helt unikt, med overnatting i en oppusset NSB sovevogn fra 60 tallet, midt over lakseelva Namsen. Du våkner opp midt på brua med fantastisk utsikt over elva. I toget er det både sanitærvogn, spisevogn og kjøkkenvogn. Dette er en virkelig unik overnattingsplass, spesielt for de som ønsker laksefiske i verdensklasse.

Norges første hengekøyepark

Norges aller første hengekøyepark finner du på øye Jøa, ytterst i havgapet. Fru L har både  gårdscafé, bruktbutikk og hengekøyepark. Hengekøyeparken har flott utsikt, bålpanne, benker og byr på en unik overnattingsopplevelse. Finn ditt neste eventyr her. 

Rovdyrcamp I Namsskogan Familiepark

For en spennende overnattingsopplevelse kan både små og store overnatte i lavvo midt blant rovdyrene i Namsskogan Familiepark! Sov på reinskinn og lag mat på bål i den store gammen. På vinteren kan man våkne til ulvehyl på stjerneklarenetter, og på sommeren kan man si god morgen til den nærmeste naboen, bjørnen. Les mer her.

Himmelhøy Tretopphytter

Drømmer du om å våkne opp høyt over bakken med fuglekvitter rundt deg, sovne med utsikt gjennom takvinduet til en stjerneklar himmel, eller rett og slett skape minner med de du er glad i? Himmelhøy Tretopphytter i Fosnes tilbyr overnatting med soveplass til 7 personer, vedovn, fullt utstyrt kjøkken og kanoer inkludert i leien om sommeren.  Alt utstyr er inkludert, slik at du og dine nærmeste kan finne roen og kose dere i den Namdalske naturen.

Overnatt i Snøhule med Tundra Tours

På vinteren kan du velge å overnatte i snøhule i fjellene i Indre Namdal. Tundra Tours tar deg med ut i villmarka med ski og pulk, lærer deg om sikkerhet og hvordan man bygger snøhule, og sammen forbereder dere en flott middag i naturen. Dette er en flott opplevelse for eventyrlystne som ønsker å lære mer om mestring av norsk vinter og friluftsliv. Er du heldig danser nordlyset på himmelen utenfor hulen på kvelden.

Fiskeværet Sør-Gjæslingan

I det historiske fiskeværet Sør-Gjæslingan kan du om sommeren bo i tradisjonelle rorbuer gjennom Kystmuseet Norveg. Det fredede kulturmiljøet i fiskeværet byr på vakker natur, autentiske rorbuer og en virkelig unik opplevelse. Sør-Gjæslingan er bare tilgjengelig med båt, med i sommersesongen går hurtigbåten m/s «Foldafjord» regelmessig. Les mer her.

Glamping på Skei Kulturtun

På geologiøya Leka kan man overnatte i glamp, altså lavvo camp, men med litt glam. Skei Kulturtun har lavvoer til leie med senger i hotellstandard, lys, tepper og koselig atmosfære. I servicebygget er det toaletter og dusj. Les mer her.

Scandic Rock City Hotel

Ved Scandic Rock City Hotel i Namsos kan du sove i spesiallaget gitarseng, på landets eneste trønderrockhotell. Interiøret på hotellet gjenspeiler rocken og trønderrockens historie, og hotellet har en flott atmosfære. Finn mer informasjon og book her.