I Namdalen kan du overnatte i tretopphytte, i toget over Namsen og rovdyrcamp. Finn unik overnatting her.

Glamping, tretopphytte, laksetog eller rovdyrcamp? I Namdalen finner du steder å sove som gjør selve overnattingen til en opplevelse. Scroll videre for å se muligheten for unik overnatting i Namdalen.

Foto: Arctic Dome Høylandet

Domer i fjellet

Namdalens nyeste overnattingssteder er domer i fjellet. Dette er glamping tett på naturen med utsyn mot stjerneklare nattehimler og episke solnedganger.  På Høylandet byr Arctic Dome Namdalen på unik overnatting på ei koselig setertun.

Foto: Ellen Homstad

Glamp Skorovatn holder til øverst i den gamle gruvelandsbyen i Namsskogan, noen få hundre meter fra Skjenkestova pub. Her minner naturen om høyfjell, og utsikten er med lite lysforurensning.

Blomster i forgrunnen, Sør-Gjæslingan i bakgrunnen
Foto: Martin Jehnichen

Overnatt i rorbu

Foretrekker du havutsikt er  ei natt i ei autentisk rorbu i det historiske fiskeværet Sør-Gjæslingan midt i blinken. Det fredede kulturmiljøet i fiskeværet byr på vakker natur, autentiske rorbuer og en virkelig unik opplevelse.

Overnatting i tretopphytte i Namdalen. Unik overnatting i Trøndelag
Foto: Buckethaus

Opplev ei magisk natt i tretopphytte i Namsos

Drømmer du om å våkne opp høyt over bakken i ei Himmelhøy Tretopphytte  med fuglekvitter rundt deg, sovne med utsikt gjennom takvinduet til en stjerneklar himmel, eller rett og slett skape minner med de du er glad i?Alt utstyr er inkludert, slik at du og dine nærmeste kan finne roen og kose dere i den Namdalske naturen.

Namsen Salmon & Train Experience
Foto: Marius Rua / Visit Namdalen

Overnatt i toget over elva

For en virkelig spesiell opplevelse burde du besøke Namsen Salmon & Train Experience og overnatte i en oppusset NSB sovevogn fra 60 tallet, midt over lakseelva Namsen. Du våkner opp midt på brua med fantastisk utsikt over elva.

Spennende kvelder i Rovdyrcamp

For en spennende overnattingsopplevelse kan både små og store overnatte i lavvo midt blant rovdyrene i Namsskogan Familiepark! Sov på reinskinn og lag mat på bål i den store gammen. På vinteren kan man våkne til ulvehyl på stjerneklarenetter, og på sommeren kan man si god morgen til den nærmeste naboen, bjørnen. Les mer her. (link)

Historisk overnatting i ei Trøndelån

I et tradisjonsrik Trønderlån hos Fru Opdal Gårdshotell kan du overnatte.  I unike rom med historisk sus sover du godt. Her kan du også spise god mat, på ekte Trøndersk vis.