I Namdalen kan du overnatte i tretopphytte, i toget over Namsen og rovdyrcamp. Finn unik overnatting her.

Opplev ei magisk natt i tretopphytte i Namsos

Drømmer du om å våkne opp høyt over bakken med fuglekvitter rundt deg, sovne med utsikt gjennom takvinduet til en stjerneklar himmel, eller rett og slett skape minner med de du er glad i? Himmelhøy Tretopphytte i Fosnes tilbyr overnatting med soveplass til 7 personer, vedovn, fullt utstyrt kjøkken og kanoer inkludert i leien om sommeren.  Alt utstyr er inkludert, slik at du og dine nærmeste kan finne roen og kose dere i den Namdalske naturen.

Overnatt i toget over elva

Ved Namsen Salmon & Train Experience kan du oppleve noe helt unikt, med overnatting i en oppusset NSB sovevogn fra 60 tallet, midt over lakseelva Namsen. Du våkner opp midt på brua med fantastisk utsikt over elva. I toget er det både sanitærvogn, spisevogn og kjøkkenvogn. Dette er en virkelig unik overnattingsplass, spesielt for de som ønsker laksefiske i verdensklasse.

Ulvesnork og spennende kvelder i Rovdyrcamp

For en spennende overnattingsopplevelse kan både små og store overnatte i lavvo midt blant rovdyrene i Namsskogan Familiepark! Sov på reinskinn og lag mat på bål i den store gammen. På vinteren kan man våkne til ulvehyl på stjerneklarenetter, og på sommeren kan man si god morgen til den nærmeste naboen, bjørnen. Les mer her.

Bo i autentisk rorbu på Sør-Gjæslingan

I det historiske fiskeværet Sør-Gjæslingan kan du om sommeren bo i tradisjonelle rorbuer gjennom Kystmuseet Norveg. Det fredede kulturmiljøet i fiskeværet byr på vakker natur, autentiske rorbuer og en virkelig unik opplevelse. Sør-Gjæslingan er bare tilgjengelig med båt, med i sommersesongen går hurtigbåten m/s «Foldafjord» regelmessig. Les mer her.

Historisk overnatting i ei Trøndelån

I et tradisjonsrik Trønderlån hos Fru Opdal Gårdshotell kan du overnatte.  I unike rom med historisk sus sover du godt. Her kan du også spise god mat, på ekte Trøndersk vis.

Norges første hengekøyepark

Norges aller første hengekøyepark finner du på øye Jøa, like ved Gjestegården. Fru L har både  gårdscafé, bruktbutikk, hengekøyepark og annen overnatting.