Vertshuset Nams-inn
©Kristin Smestad/ Visit Namsskogan

Vertshuset Nams-inn

Vertshuset ligger midt i Namsskogan sentrum,  30 km nord for Namsskogan Familiepark i et naturskjønt område med egen natursti langs elva Namsen. Versthuset består av 18 rom som med god standard. Foruten overnatting har vi matservering, TV-stue, peisestue m. bar (alle rettigheter) og et mindre møtelokale med plass til 30. Vi har også en leilighet med 8 soveplasser og et hus med 7-8 soveplasser til utleie.  ​​​Vi server hjemmelaget tradisjonelle retter, samt retter av lokale matvarer fra fisk, vilt, ost m.m. 

Vi kan tilby fluefiske i Namsen med mulighet til å få brunørret opp mot 3 kg og attraktivt innlandsfiske i nærliggende vann og tjern.

I tillegg finnes rike rekreasjonsmuligheter i fjell og mark til fots eller sykkel på stier og veier bl.a langs merkede stier i nærområdet. Dette er også et ypperlig utgangspunkt for en tur inn i Børgefjell nasjonalpark. Vi kan også formidle kontakt opp mot idrettsanlegg, gårdsturisme, velværesenter (massasje, fotpleier, frisør) m.m. Namsskogan sentrum har et godt utbygd servisetilbud.

Hvordan kommer du hit:

Vi ligger midt i Namsskogansentrum.  Du kommer deg hit ved hjelp av bil, buss eller tog. Kommer du med tog, ligger Namsskogan stasjon vis a vis Vertshuset Nams-Inn. Nærmeste buss stopp er 50 meter fra oss. 

Nærmeste flyplasser er Namsos, Værnes, Brønnøysund og Mosjøen.

Noen avstander:

Namskogan – Grong= 73km, 60 min
Namskogan – Steinkjer= 152 km, 2 timer
Namskogan – Mosjøen= 119km, 90 min
Namskogan – Trondheim= 270km, 3 timer og 30 min
Namskogan – Værnes= 240km, 3 timer og 10 min
Namskogan – Namsos= 120km, 90 min
Namskogan – Blåsjøen= 73km, 60 min
Namskogan – Bodø= 435km, 6 timer

Kilde: www.nams-inn.no

Sjekk ut steder i nærheten