Lensmannsgården Gjestehus
©Ingrid Eide Aadland

Lensmannsgården Gjestehus

Lensmannsgården er en gammel lensmannsgård like ved Kystriksveien fv17. I denne kreative oasen er det Ane Alti som er vertskap. Her kan du overnatte, nyte kunst, utfolde deg kreativt eller delta på våre Magiske Friminutt.

Overnatting i Trøndelån og i stabbur

Vi har 4 rom i vår trivelige trønderlån, med plass til 8 stk. Et bad og et toalett. På stabburet er det 2 rom (til sammen 4 soveplasser), et bad og kjøkken. Stabburet kan brukes til selvhushold om det er ønskelig. Frokost og middag kan bestilles.

Vi har stor solfylt terrasse og fine uteplasser med bålplass som våre gjester kan benytte seg av. Fint turterreng fra tunet. Er det stabil snøvinter har vi verdens fineste skiløyper helt innpå tunet. I hagen og i galleriet er det et rikt utvalg av glasskunst produsert på stedet. Glassverkstedet er et naturlig samlingspunkt.

Magiske Friminutt

Lensmannsgården fokus er kunst og håndverk og vi åpner opp for at gjestene skal kunne utfolde seg kreativt. Vi byr på Magiske Friminutt med en overnatting, to overnattinger eller for noen timer. Her skapes det fine ting i glass, og målet er at gjestene skal kunne ta et skikkelig friminutt fra hverdagen. Spise og drikke god mat, slappe av i spabadet og bruke det fantastisk fine området.

Sommerkafé

Mellom 20.juni og 20.august er Lensmannsgården åpen som sommerkafé og galleri. Her kan du spise god mat, ta en kaffepause i solveggen og ta en titt på den utstilte kunsten. Anes galleri har et stort utvalg glasskunst som du kan kjøpe med hvis du ønsker. Velkommen!

Sjekk ut steder i nærheten