Ledang Rorbuer
©Ledang Rorbuer

Ledang Rorbuer

Ledang Rorbuer tilbyr overnatting i to rorbuer med plass til 9 stk i hver. Rorbuene ligger i flotte og barnevennlige omgivelser ved Namsenfjorden, ca. 55 minutter fra Namsos sentrum. Rorbuene har eget kjøkken, bad med dusj og stue. Det er lagerplass, fryser, vaskerom med vaskemaskin og tørkeskap i rorbuene. Det er også badstue i rorbuene. Mulighet for sløying av fisk utenfor rorbuene.

En båt inkludert i leie av rorbu. Mulighet for leie av flere båter hvis ønskelig. Vi har to kajakker til utlån for våre gjester. 

Kilenotfiske av villaks og fjellfiske 

I juni-juli kan du være med på tradisjonelt kilenotfiske av villaks med båt utenfor Ledang Rorbuer. Det er fine turområder ved Ledang og vi kan tilby fiske i fjellvatn. 

Ledang

Ledang er ei perle ved Statland, med gode fiskemuligheter i Namsenfjorden. Her kan du også finne hvilepulsen i rolige omgivelser, vandre og sykle. Noen populære fjelltopper i området rundt Ledang er Djupvikklompen og Hjertvikfjellet. Sparlivatnet er også et fint turmål. Statland kirke ligger ca. 2,5 km fra rorbuene. 15 minutter med bil lengre ut mot kysten kan dere besøke kulturminnet Utvorda kystfort.

 

Tidspunkt
UkedagerPeriodeTidBeliggenhet
Alle01.01.2019
31.12.2019
Alle01.01.2020
31.12.2020

    Sjekk ut steder i nærheten