Glamp Skorovatn
©Glamp Skorovatn

Glamp Skorovatn

Glamp Skorovatn ligger på en høyde over fjellandsbyen Skorovatn. Her kan du bo komfortabelt tett på vill og vakker natur. Senk skuldrene og opplev alt Skorovatn og nærområdet har å tilby! På glampingplassen står det et profesjonelt konstruert kuppeltelt på 23kvm som er levert av Arctic Dome. Teltet er utstyrt med 4 sengeplasser, gassovn, multifuelovn, bord og stoler, og en egen toalettmodul som er atskilt fra hovedrommet. Selve toalettet er av typen Pacto. Det er et hygenisk toalett som verken bruker vann eller strøm, men benytter seg heller av nedbrytbare spyleposer. Gulvet i domen er lagt i teppefliser, som skaper en lun og behagelig følelse for gjestene.

I domen er det 2 vinduer i gjennomsiktig plast, én i taket og én som er rettet utover og forbi Skorovatn mot vest. På den måten kan du ligge inne i domen og nyte utsikten, og er du skikkelig heldig kan det hende du også får oppleve nordlys når mørket senker seg i vinterhalvåret.

I og rundt Skorovatn finner du en lokal matvarebutikk med “gruvekafé” , et lite og sjarmerende kunstgalleri, to bruktbutikkforhandlere, et vakkert fjellkapell og kanskje den beste og mest unike puben i Trøndelag. Les mer om Skjenkestova her.

Fasiliteter
  • Natur og terreng
    • Fjell
    • Fjellterreng
  • Sesong
    • Hele året

Sjekk ut steder i nærheten