Forvalterbolingen ved Mo Gård
©Firma Albert Collett

Forvalterbolingen ved Mo Gård

Forvalterboligen på Salsnes ligger like ved staselige Mo Gård og ble satt opp mot slutten av 1950-tallet. Huset har blitt pusset opp fra 2017 og kan leies for både ei natt eller to og ei uke, alt etter hva dere ønsker. Området rundt Forvalterboligen byr på mange muligheter for aktivt friluftsliv. Her finner du fjellturer og fiskevann, samt enkel tilgang til fjorden for deg som ønsker å teste fiskelykken på havet.

I Forvalterboligens 1. etasje finner man et romslig kjøkken med bl.a. 2 kjøleskap, oppvaskmaskin og steketopp/stekeovn, og en kombinert spisestue og dagligstue som ligger i forlengelsen av kjøkkenet I denne etasjen finner man også en eget TV-stue. Huset har et stort og romslig bad med både dusj og badekar som også ligger i 1. etasje. Et av husets soverom ligger i 1. etasje og her er det bare en seng.

I husets sokkeletasje finnes husets hovedinngang som leder inn til en romslig entre og hall med trapp fra sokkeletasjen og opp til 1. etasje. I sokkeletasjen ligger 4 soverom som hver har 2 separate senger. Sokkeletasjen inneholder også et eget bad med dusj, WC, vaskemaskin og tørketrommel. Oppredde senger med gode madrasser og tykke håndklær venter gjestene som finner veien hit for å bo i rolige og landlige omgivelser.

Huset har en stor dobbeltgarasje hvor det bl.a. finnes en egen fryser for gjester som ønsker å ta vare på den fangst de måtte få i sjøen eller i utmarka for senere å kunne bringe denne med seg hjem.

Forvalterboligen - les mer om forvalterboligen  på forvalterbolig.no. 

Fasiliteter
 • Klassifisering
  • European Region of Gastronomy
 • Natur og terreng
  • Kystområde
  • Skog
 • Symboler
  • Overnatting seng

Sjekk ut steder i nærheten