Grong skisenter har 15 forskjellige bakker og 4 heiser. Her finner både familier og erfarne alpinister sine favorittløyper. Les mer om tilbudet kommende sesong her.

Velkommen til Grong skisenter!

Sesongåpningen ved Grong Skisenter nærmer seg raskt! Her kommer generell informasjon om anlegget.

I et eget område finner du Skiparken. Dette er et område som er tilrettelagt for de som liker å leke seg på rails, hopp og bokser. Her er det belysning og musikk på kveldstid.

I bunnen av Grong Skisenter ligger Barneland. Området passer for de aller minste, og har en slak bakke og en saktegående heis som er lett å komme seg av og på.

For de som ønsker litt større bakker enn i Barneland, ligger Familiebakken like ved. Her kan store og små alpinister kose seg i bakken og i Skistua. Både Familiebakken og Barneland har flombelysning når det er kveldskjøring i anlegget.

Super’n er 1,7 kilometer lang, og regnes av mange som Grong Skisenters flotteste bakke. Paradistrekket som du finner lengst nord i anlegget, tar deg til toppen. Heisturen tar ca. 10 minutter. Oppe på toppen har du et godt utgangspunkt for flere av bakkene og også turløypa som går innover Geitfjellet.

Super’n er gradert til “rød” løype, noe som betyr at den er middels krevende. For de minst erfarne kan denne løypen dermed oppleves som mer krevende enn for eksempel Familiebakken

Det området som ligger lengst sør i Grong Skisenter, utgjør den eldste delen av anlegget. Her finner du Ekspert’n (sort løype) og Geitfjell-løypa. Heisen du bruker for å komme deg dit er Ola-heisen, som gir deg lett tilgang til flere løyper som går nordover i anlegget samt turløypene som går innover fjellet. Ved Ola-heisen går også en egen kjelkeløype. Kjelkene låner du nede ved heisbua.

Kjøp heiskort til Grong Skisenter på nett

Grong Skisenter selger alt fra dagskort (egne heiskort for barn) til flerdagerskort og ulike typer sesongkort. Her finner du full oversikt over alle typer heiskort og priser for Grong Skisenter, og billettene kan du kjøpe på nett.

Leie av ski i Grong Skisenter

Har du ikke egne ski kan du leie det i Grong Skisenter, av Bjørgan Sportssenter. Du kan blant annet leie vanlige carvingski, telemarkski, snøbrett og snowblades. Du får selvsagt også leid sko, hjelm og staver, og utstyret kan leies for flere dager.

Her finner du full oversikt og priser for hvilket skiutstyr du kan leie i Grong Skisenter.

Overnatting ved Grong Skisenter

Ønsker du å være i Grong Skisenter over flere dager, kan det være nødvendig å leie overnatting. Du kan velge mellom hytter og leiligheter, som ligger helt inntil bakken, enkelte til og med «ski in – ski out».

Se også oppdatert informasjon om forholdene i Grong Skisenter på skiinfo.no.

Informasjon om Grong og Namdalen

Grong ligger i Namdalen i Nord-Trøndelag, i et område som er ideelt for friluftsaktiviteter hele året. Vandring, jakt, fiske og ski er blant de mest populære aktivitetene.

Her kan du lese om hvordan du kan reise til Namdalen.