Velkommen til Grong skisenter!

Grong Skisenter på Bjørgan er Namdalens største skisenter og et av de største alpinanleggene i Trøndelag.

I et eget område finner du Skiparken. Dette er et område som er tilrettelagt for de som liker å leke seg på rails, hopp og bokser. Her er det belysning og musikk på kveldstid.

I bunnen av Grong Skisenter ligger Barneland. Området passer for de aller minste, og har en slak bakke og en saktegående heis som er lett å komme seg av og på.

For de som ønsker litt større bakker enn i Barneland, ligger Familiebakken like ved. Her kan store og små alpinister kose seg i bakken og i Skistua. Både Familiebakken og Barneland har flombelysning når det er kveldskjøring i anlegget.

Super’n er 1,7 kilometer lang, og regnes av mange som Grong Skisenters flotteste bakke. Paradistrekket som du finner lengst nord i anlegget, tar deg til toppen. Heisturen tar ca. 10 minutter. Oppe på toppen har du et godt utgangspunkt for flere av bakkene og også turløypa som går innover Geitfjellet.

Super’n er gradert til “rød” løype, noe som betyr at den er middels krevende. For de minst erfarne kan denne løypen dermed oppleves som mer krevende enn for eksempel Familiebakken

Det området som ligger lengst sør ved senteret  utgjør den eldste delen av anlegget. Her finner du Ekspert’n (sort løype) og Geitfjell-løypa. Heisen du bruker for å komme deg dit er Ola-heisen, som gir deg lett tilgang til flere løyper som går nordover i anlegget samt turløypene som går innover fjellet. Ved Ola-heisen går også en egen kjelkeløype. Kjelkene låner du nede ved heisbua.

Vi åpner til topps på lørdag. Det er meldt sol og fin fint vintervær. Familieheisen er oppe og går etter hendelsen sist lørdag. Så da er det bare å komme seg ut. Søndag er det SkiCross i Bekkefaret! Velkommen! PS. PUDDERALARM!! Husk at det billigst på nett! Http://grong.skisteder.no

Publisert av Grong Skisenter Fredag 25. januar 2019

Kjøp heiskort til Grong Skisenter på nett

Grong Skisenter selger alt fra dagskort (egne heiskort for barn) til flerdagerskort og ulike typer sesongkort. Her finner du full oversikt over alle typer heiskort og priser for Grong Skisenter, og billettene kan du kjøpe på nett.

Leie av ski

Har du ikke egne ski kan du leie det i Grong Skisenter, av Bjørgan Sportssenter. Du kan blant annet leie vanlige carvingski, telemarkski, snøbrett og snowblades. Du får selvsagt også leid sko, hjelm og staver, og utstyret kan leies for flere dager.

Overnatting

Ønsker du å være i Grong Skisenter over flere dager, kan det være nødvendig å leie overnatting. Du kan velge mellom hytter og leiligheter, som ligger helt inntil bakken, enkelte til og med «ski in – ski out».