Frister det med fisketur i Namdalen?

Namdalen strekker seg fra kysten i vest til Svenskegrensa i øst og her kan du oppleve svært variert fiske. Både innlandsfiske, havfiske og laksefiske i verdensklasse. Elva Namsen er lakseelvenes dronning, og en av de beste lakseelvene i Norge. Fine forhold for laksefiske finner du i hele Namsenvassdraget, i Høylandsvassdraget og i Opløelva.

Laksefiske i verdensklasse

Her finner du informasjon om tilbydere av laksefiske både med og uten guide, overnatting, fiskekort med mer.

Opplevelser med fiske til fjells

Innlandsfiske i Namdalen foregår både i fiskevatn og i elver, i nasjonalparker og på statsallmenning. Bare i Namsskogan er det 800 fiskevatn der du kan prøve lykken med ørret eller røyefiske. I Børgefjell nasjonalpark, Lierne nasjonalpark og Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark kan føle villmarkfølelsen, fiske og vandre i naturskjønne omgivelser.

Havfiske ved Namdalskysten

Namdalskysten byr på et rikt fiske, enten du foretrekker å fiske fra land eller i båt. Skreien får du fra februar til april, når den kommer fra Barentshavet ned til Vikna. Det er stor variasjon i fiskeslagene du kan få på kysten med både sei, hyse, kveite, makrell, sild for å nevne noen. På trondelag.com kan du lese mer om fiskeslag ved kysten av Trøndelag. Les mer om havfiske her.