Skal du gifte deg i Namsos eller Namdalen? Her finner du både historiske lokaler, unike omgivelser, lokaler for mindre bryllup og selskapslokaler for større arrangement.

Unike bryllup- og selskapslokaler

Ønsker dere historiske eller naturnære omgivelser til deres bryllup? Ved Namsentunet er bryllupet en opplevelse for livet med idyllisk brudeferd i båt langs Namsen, mulighet for hest og vogn, selskap inne og selskap ute. Fru Opdal Gårdshotell har utrolig koselig overnatting for brudefølget, mulighet for middag i den fantastiske Trønderlåna og fest i Saufjøse.

Eldhuset ved Haugum Gård har sjarmerende festlokaler og servering både i selve Eldhuset og i den ombygde Låven. For litt mindre selskaper kan middagen godt holdes i ei unik togvogn over Namsen ved Namsen Salmon & Train Experience.

Collett Lodge – Mo Gård er en herskapelig og historisk gård fra 1800-tallet, ofte brukt av fiskere og jegere. På gården er det både muligheter for overnatting og servering etter avtale. Gården ligger i vakre omgivelser på Salsnes, ca. 40 km nord for Namsos.

Selskapslokaler, hoteller og servering i Namdalen

Namdalen har flotte selskapslokaler både langs kysten og i fjellområdene i Indre Namdal. Her kan du arrangere stort bryllup på et av flere flotte hoteller ogmindre bryllup på for eksempel Jørem Gård eller Børstad Gård. Mat kan bestilles hos tilbyder av selskapslokaler, samt hos serveringssteder som  LiVerten eller Lekamøya Spiser på Leka.