Open menu
SalmoNor Visningssenter

SalmoNor Visningssenter

Kilde:

Vil du oppleve Namdalskystens skjærgård, fantastisk natur og samtidig lære mer om en av Norges viktigste næringer?

SalmoNor Visningssenter skal erstatte myter med kunnskap, styrke rekruttering til sjømatnæringen og tilby reiselivsnæringa en ny attraksjon.

De holder til hos Kystmuseet på Rørvik. I utstillingen i Kystkultursenteret Norveg får du et godt bilde på oppdrettsvirksomheten på Namdalskysten, samt betydningen denne næringen har for hele Norge.

Samarbeidet museet har med Salmonor Visningssenter gir en enestående mulighet til å gi besøkende en minneverdig og lærerik opplevelse, der de lange tidslinjene fra tidligere tiders fiske i åpen båt og rorbuliv til dagens produksjon av laks på topp moderne havbruksanlegg iscenesettes med visningstilbudet "En unik tidsreise i sjømathistorien". Så bli med på en opplevelsesrik båttur i skjærgården på Namdalskysten og få et innblikk i hvordan havet har vært vår viktigste ressurs i århundrer. På fire timer får du innblikk i dagens havbruk på et moderne lakseoppdrett og fiskeritradisjonene i det gamle fiskeværet Sør-Gjæslingan.

De har flere faste, ukentlige avganger ut til oppdrettsanleggene i perioden 23. juni – 7. august, mens de ellers tar imot bestillinger for grupper for opptil 24 personer.

Sjekk ledig kapasitet og bestill online. Båten tar 12 passasjerer.

I tillegg inkluderer turen en enkel sjømatlunsj, og på menyen står selvsagt laks!

Du kan lese mer om våre visningsturer og forslag til turopplegg for grupper på hjemmesidene til Kystmuseet Rørvik, som også håndterer bestillingene.

Sjekk ut steder i nærheten