Kirsti Hille - En virtous fiolinist med lidenskap for musikk

Kirsti Hille har vært konsertmester og førstefiolinist ved Den Norske Opera & Ballett, og hun har en imponerende karriere både som profesjonell orkestermusiker, solist og konsertmester. Hun har opptrådt i en rekke fremtredende og anerkjente konsertsaler rundt om i verden, og fengslet publikum vidt og bredt med sin musikalske dyktighet.
Kirsti Hille er ikke bare en anerkjent fiolinist som har begeistret publikum fra scenen. Da pandemien stengte operahusene og orkestermusikken ble satt på pause, gjorde den lidenskapelige musikeren gatene til sin egen scene. Med sitt magiske spill og sine hjertevarmende toner, skaper hun magiske øyeblikk for tilfeldige forbipasserende.
Gjennom årene har Kirsti utviklet en unik stil som forener klassisk musikk med moderne sjangre, og hennes repertoar spenner fra Bach til Beatles.
En konsertkveld med Kirsti Hille kan beskrives som magisk og gripende og er en feiring av musikkens storhet. Vi lover en konsertopplevelse som vil etterlate publikum bergtatt og grepet.
NB! Arrangementet foregår på Namdals Folkehøgskole. Men billetter kan forhåndskjøpes her!

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
tirsdag28.05.202419:00
20:30
Namdals Folkehøgskol