Fisketur i båt ved Ingulfsvann Vestre
©Ingulfsvann Vestre

Fisketur i båt ved Ingulfsvann Vestre

Bli med oss på fisketur i båt! Dette er en gøy og sosial opplevelse med innstikk av både høy puls og rolig naturopplevelse. Tretimers tur.

På denne fisketuren fiskes det med oter med fluer ut til siden og to fiskestenger med lange «markdrag» med mange blinker på bak båten. Det er nesten så vi kan love fiskegaranti!

Guiden tar dere med på en opplevelse der dere sammen får kjenne på kroppen og erfare hvordan fisk fra naturen kan bidra til mat på bordet og hvordan fiske er en aktivitet som lar oss lade batteriene fordi vi er fokusert her og nå.

Maten

Underveis i turen spiser vi mat fra matkurv i båten. Lett måltid med tilbehør fra Liverten som guiden serverer dere i båten. Varm og kald drikke serveres.

 

Praktisk

Oppmøtested er Ingelsvassveien 1143. Der finner dere parkering og møter den drevne fiskeguiden.

Opplæring om hvordan vi opptrer i båt blir gitt og vi finner fram flytevester. Ingen forkunnskaper om båt, bålmat eller fiske trengs, det er det vi skal lære oss på turen.

Fiskefangst får dere med dere hjem.

Sesong i perioden 1. juli til 1. oktober. Alle dager er tilgjengelig for å forespørre om booking.

Tid på dagen er opp til deres reiseplan og rute. Turen kan gjennomføres både morgen, dagtid og kveld.

Utstyr til fiske og sikkerhet har vi. Dere trenger å kle dere etter været. En sitter rolig i båten, så det er bra med litt ekstra varme klær og ett vindtett/vanntett lag ytterst.

Hund er tillatt på denne båtturen, men hunden må være rolig og båtvant. Det blir fort en del fiskesnøre rundt omkring i båten.

Les mer om turen og send en forespørsel på www.ingulfsvann-vestre.no/sommer/fisketur-i-bat

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Alle01.07.2024
01.10.2024

Sjekk ut steder i nærheten