På Rock City Namsos, Trøndelags nye opplevelsessenter, får du oppleve trønderrockens utvikling fra Prudence til Hans Rotmo, Åge og DDE.

Rock City Namsos – opplevelsessenter for trønderrock

Rock City på Namsos er både nasjonalt kompetansesenter for pop og rock, og opplevelsessenter for trønderrocken, med sin historie og sine stjerner. På et besøk i opplevelsessenteret i Rock City Namsos blir du kjent med oppstarten til Namsos` historie som rockeby, blant annet i form av Hans Rotmo sin hybel og Åge Aleksandersen sin skrivestue Verdensrommet. Underveis i ditt besøk i opplevelsessenteret blir du kjent med flere sider av trønderrockens historiebok, og får både leke og lære. Les mer om Rock City Namsos – opplevelsessenteret for trønderrock.

Verdensrommet – Åges skrivestue

I Åge Aleksandersens skrivestue Verdensrommet, er en rekke av Norges beste rockelåter skrevet.Verdensrommet er en ombygd garasje fra Åges tidligere bolig på Flatåsen i Trondheim. Da Åge skulle selge huset, ble Verdensrommet kjøpt av to investorer, for å sikre at Rock City fikk hånd om Åges Verdensrom. Åges skrivestue med alt innhold tilhører nå Rock City og har en sentral plass og betydning når trønderrockens historie formidles.

Besøker du verdensrommet får du blant annet prøve deg som låtskriver, du får også muligheten til å teste ut verket i praksis i studio og kanskje til og med på scenen?

Les mer om Verdensrommet – fødestuen for Åges sanger.

Scandic Rock City – Norges første rockehotell

Scandic Rock City Hotel er utformet med interiør som gjenspeiler rockens sjel, både på rommene, i møterommene, i restauranten og i fellesområdene. Scandic Rock City Hotel er landets eneste rockehotell hvor konseptet er basert på trønderrockens historie. Hotellet ligger nesten nede i sjøkanten midt i Namsos sentrum, med umiddelbar nærhet til Rock City Namsos.

Les mer om Scandic Rock City Hotell i Namsos.