Fakta om Visit Namdalen SA

Visit Namdalen er et av destinasjonsselskap for de kommuner, organisasjoner, institusjoner, bedrifter og enkeltpersoner som har interesse knyttet til reiseliv og reiselivsutvikling i Namdalen. I Namdalen lover vi deg at du skal få oppleve Fiske, Friluftsliv, Fellesskap – og dette skal vi bli bedre på en noen andre norske destinasjoner.

Visit Namdalen har som mål:

  • Å få flere besøkende – gjennom at folk kommer igjen og igjen – og at de anbefaler Visit Namdalen opplevelser til venner og kjente.
  • Å få besøkende til å bli lengre, og til å gladelig legge igjen mer penger på attraktive Visit Namdalen opplevelser.
  • Å øke verdiskapning og produktivitet i reiselivsnæringen.
  • Flere helårs arbeidsplasser og mer solide reiselivs bedrifter.
  • Å skape flere unike og kvalitativt gode opplevelser i regionen.

 

Visit Namdalen skal utvikle ”omdømmeraketter”. Dette være seg produktpakker, arrangementer, rundturer, nye opplevelser og oppgradering av eksisterende opplevelser. Disse opplevelsene skal sette Visit Namdalen på kartet. Den aller viktigste prosessen i markedsarbeidet er å utvikle produkter/tjenester som er attraktive for målgruppen, kampanjegjennomføring, utvikling av konsepter/tema, kompetanseutvikling, samarbeid mellom reisemålene i regionen, visningsturer etc..

Geografisk område

Namdalen ligger i Nord Trøndelag Fylkeskommune og dekker områdene Flatanger, Namdalseid, Namsos, Overhalla, Fosnes, Nærøy, Vikna, Leka, Grong, Høylandet, Namsskogan, Lierne, Røyrvik.

Synliggjøring
Visit Namdalen sitt arbeid gjøres synlig gjennom websidene www.visitnamdalen.com, og sosiale medier: Facebook og Instagram.

 

Pressekontakt

Bente Snildal
Reiselivsdirektør
Visit Namdalen SA
Phone +47 909 58 326
epost: bente@visitnamdalen.no

Besøksadresse / Postadresse

Namdalshagen, Søren Thornæs vei 10
N-7800 Namsos

 

Hvem er vi?

Bente Snildal

Bente Snildal

Reiselivsdirektør
Mob: 90958326
bente@visitnamdalen.no

 

Cathrine Myhre
Markedskoordinator
Mob: 90708585
cathrine@visitnamdalen.no