Opplev Villa Fyr med overnatting i fyrvokterbolig
©Bente Snildal

Opplev Villa Fyr med overnatting i fyrvokterbolig

Opplev Villa Fyr ytterst mot storhavet – et unikt historisk og teknisk kulturminne på øya Villa. 

Villa fyr var det første fyret nord for Trondheimsfjorden da det ble tent i 1839. Det lyste siste gang 25. april 1890. Fyret ble vernet i 1999. I dag forvalter og vedlikeholder Villa Fyr Venneforening det unike fyret, fyrassistentboligen med anneks, naustet og kaianlegget. Du kan lese om historien til fyret på villafyr.no 

Overnatt i fyrassistentboligen

Fyrassistentboligen leies ut.  Tre soverom, loft, to stuer og kjøkken. I tillegg er det anneks med soverom (4 plasser) og vaskerom. Egner seg godt for grupper opp til 16 stk. Sengene har madrass og puter, men sovepose, evt. dyne må medbringes. Det er rent vann (regnvann) ved huset, men drikkevann bør medbringes. På kjøkkenet er det vedkomfyr, gass – kokemuligheter og kjøleskap. Vi anbefaler egen båttransport, men ta gjerne kontakt så kan vi formidle transport.

Pris pr. døgn kr 1.000. For lengre utleie (over tre døgn), kan pris avtales.

Naustet

Naustet kan også leies for seg til selskap eller enkel overnatting på gulvet. I naustet er det bord for ca. 40, gassgrill og vann/utedo. Vi har flytebrygge ved naustet og kai like innenfor. Her kan alle legge til for kortere eller lengre tid. Aktuelle priser står på oppslag. Kaiavgift betales på stedet med kontanter eller VIPPS.
Pris pr. døgn for leie av naustet kr. 500.

Guiding

Vi kan organisere guiding på Villa.  Ta kontakt med Reidar Lindseth, mob. 95150746

KONTAKT

+ 47 41814253 (Merethe) merhep66@hotmail.com 

+ 47 97126164 (Brian) briolsen55@hotmail.com 

 

 

 

Fasiliteter
  • Havnefasiliteter
    • Gjestehavn

Sjekk ut steder i nærheten