Hasvåg Fiske 24 & Hårstad Camping

Hasvåg Fiske 24 & Hårstad Camping

Hasvåg Fiske 24 & Hårstad Camping driver lokalt på Hårstad, og tilbyr camping, utleie av fiskebåter, utleie av leiligheter, og
servering av mat på restauranten. Vi har ypperlig og romslig leiligheter og gode fasiliteter. Feriestedet er idyllisk plassert like i strandkanten på Hårstad, ved Hasvåg, og er glimrende utgangspunk for fiske på sjøen, toppturer på Hårstad fjellet, eller bading på sjøen. Om dere trenger å handle er vi 2.5 mil fra Sætervik Handel. 

Vi håper dere tar en tur innom, enten det er dagstur, overnatting eller bare på besøk. Vi holder til 10 minutters kjøring forbi Hasvåg. 

Camping:

Vi har teltplass, parkering (grus eller gress), vann og strøm for Bobiler og Campingvogner for gjester. Vi har også tømmestasjon for Bobiler / Campingvogner. Stort og nytt sanitærbygg, med mulighet for leie av vaskemaskin.

Leiligheter:

Leilighetene vårt er fullt møblert, og har eget bad og dusj, kjøkken, stue, balkong med tak, parkeringsplass og utebord med bålpanne for grilling. Vi har fiskesløye for gjestene, og frysere for de som leier rom.

Båtutleie:

Vi tilbyr utleie av fiskebåter med størrelse 17.5F, 19F, og 21 Fot. Redningsveter inkludert. 

Servering: 

Vi har restaurant der du kan bestille norsk og fillipinsk mat, is og mye mer!

Betaling med vipps eller kort.