Panorama NordøyanLangt vest i havet ligger Nordøyan. Tre øyer, som gjennom alle tider har vært en utpost og havn for fiskere. Her har folk skaffet seg et utkomme, av naturrikdommen som omkranser øyene. I pakt med naturen har de kunnet brødfø seg selv, og sine familier, av de godene som havet gir.

I godvær kan du se så langt øyet rekker, i dårlig vær, holder en seg best innendørs, og kjenner på naturkreftene, som alltid har hatt mest og si her ute.

Nordøyan, med sine øyer og sitt hav, kan vanskelig beskrives, det må bare oppleves. Den som har satt sine bein på land her ute, dra herfra som et annet menneske.

NordøyanNordøyan fyr, et begrep som har rystet kystbefolkningen med historier om forlis, men også en klippe som berget mang en skute fra havet og uværets klør.

Ingen drar uberørt fra denne naturperlen.  Langt fra land og folk, men tett på havet og naturkreftene.

 

Benytt sjansen til å besøke dette fredede fiskeværet nå i sommer.
Ta turen med ”Foldafjord” fra Namsos kai kl. 9.30 på lørdager fra den 9.juli til og med den 13. augustFor bestilling av plass, ring ”Foldafjord” på telefon 415 13 622

For ytterlige opplysninger ring Hans R Selnes: 90 50 98 85, Asbjørn Roar Brekk: 95 79 70 77 eller Gjertrud Valø: 91 73 53 39.


Nordøyan Fosen Namsos

Da møtes vi  ” Der landet slutter og Havet begynner”