Li-verten er et serveringssted ved svenskegrensen i Lierne kommune i Nord-Trøndelag med fokus på lokal mat, lokale mattradisjoner og historie. Her finner du kortreist mat og lokale produkter på alle menyer. Besøk deres lokaler i hjertet av Norge.

Li-vert`nservice, stolthet og særpreg!

Restauranten har 80 – 300 sitteplasLi-vertenser der de tilbyr en meny basert på lokale produkter fra Lierne. På menyen finner du helstekt mørbrad av rein, bjørneburger, viltsnadder, elgburger, fjellfiskburger, viltkaker, røkt fjellfisk, stekt røye m.m.
De produser også «Liernes nasjonalrett «GRÆVFISK, som selges lokalt i Lierne.

De har tilgang til et koselig serveringslokale i ekte villmarkstil på Sørgården. Her er det plass til 10-90 pers i et ombygd fjøs og stall. Dette lokalet egner seg meget godt til små og store selskap, fest og dans. Det anbefales gjerne mat fra Lierne-meny, en meny med ekte villmarksråvarer fra Lierne!

De tilbyr også villmarksopplevelsBåler i bjørnens rike i samarbeid med Lierne Nasjonalparksenter. Hva med en guidet tur i bjørneland med servering og overnatting i telt eller lavvo i Bjørnecampen? Her serveres en 3-retters meny basert på lokale råvarer. Sammen med deres samarbeidspartnere tilbyr de aktiviteter, opplevelser og overnatting m.m som skulle passe  besøkende i alle aldre og med alle interesser. Se mer på www.lierne.no.

Ved bensinstasjonen Li-vert`n 1-2-3 (Statoil) finner du Norges eneste bensinstasjon med en kortreist «fastfoodmeny».
Ta gjerne turen innom og test den berømte bjørneburger (terningkast 5 i VG) eller deres Li-bab som er Liernes svar på kebab. De har også et eget Lierne-torg i butikken med utsalg av lokale kjøtt-, vilt-, fisk- og bakeprodukt fra Lierne.

Mer informasjon finner du på Li-Verten’s nettside

En smak av lierne