I Namdalen kan du handle både lokale gaver og lokal julemat. Å gi en opplevelse eller lokal mat i gave er å gi både kvalitetstid og minner for livet til noen du er glad i.

Vi er godt inne i Desember og julestria er rett rundt hjørnet. Julegaver skal tenkes ut, syv sorter skal bakes og julematen skal forberedes.  I Namdalen kan du handle både lokale gaver og lokal julemat. Å gi en opplevelse eller lokal mat i gave er å gi både kvalitetstid og minner for livet til noen du er glad i. Å gi lokale gaver er også med på å støtte opp om lokalt næringsliv.

Gi en opplevelse i gave

Namdalen er en opplevelsesregion fra fjord til fjell, fra kysten og til Svenskegrensa. Havrafting, fisketurer, unike overnattingsmuligheter, Norges beste elv for laksefiske, natursafari, villmarkseventyr, jakt, ski og alpint, vandring, sykling, spennende arrangementer… listen over opplevelser i regionen er lang, og du må ikke lete lenge for å finne noe som passer til de du er glade i.

Gavekortet som gir stjerne i øynene

Kanskje årets gave er kvalitetstid med familien, med vennene eller med kjæresten? Gavekort på overnatting i Himmelhøy Tretopphytter er både koselig og unikt. Sovne til stjerner på himmelen og våkne blant fuglekvitter i tretoppene.

Vertsgave fra LiVerten

LiVerten har eget bakeri, restaurant og lokalmatutsalg. Skal du i besøk i jula er en kurv fylt med lokalmat fra LiVerten midt i blinken som gave til verten! Les mer her.

Kajakkurs – Gi et Våttkort

Å gi et kurs i kajakk /våttkort åpner opp for mange eventyr i både hav og elver i året som kommer. Explore Ytre Namdal holder kajakkurs 25-26 Mai 2019. Les mer her. 

Gavekort fra Namsskogan Fjellstyre

Har du en kommende Lars Monsen eller en jakt- og fiskespire i familien? Kanskje du vet om noen som kunne trengt en digital detox i fjellet? Namsskogan Fjellstyre har 16 hytter til utleie, formidler fiskekort og forvalter jakt i Namsskogan.

Gavekort på kurs i Snøkiting

Kjenner du noen som er eventyrlystne og liker å prøve nye ting? Tundra Tours holder kurs i snøkiting hele vinteren. Kursene holdes både i Røyrvik, Namsskogan og ved Grong Skisenter. Kontakt Tundra Tours for gavekort.

Øldoradobesøk i Skorovas

Kjenner du noen som er øl-entusiast, eller rett og slett har lyst til å oppleve en helt unik pub-atmosfære? Sjenkestova i Skorovas har gavekort på servering, ølsmaking og lignende. Se websiden til Sjenkestova her.

Billetter til arrangement

Det er mange arrangement i Namdalen i 2019. En billett  til konsert eller deltakelse på festival eller kulturarrangement er flotte gaver som garantert blir satt pris på. Et godt julegavetips er å gi en fisketur under Skreifestivalen eller billetter til Norsk Revyfestival.

Turutstyr og kart

Overhalla Varesenter, Namsos Storsenter og Amfi Namsos vil du finne både turutstyr, turklær og fjellsko. Kanskje du gi en termos i gave og inviter med på kaffetur i nærmarka? Ullsokker er alltid nyttig for de som skal på eventyr i naturen.

Lokal julemat

Det er mange gode lokale produsenter i Namdalen. I jula kan du blant annet prøve Pinnekjøtt fra Skorovasmat, Ost fra Gammel Erik ysteri, brød bakt med urkorn fra Jørem, torsk fra kysten og mye mer. Se i din dagligvarebutikk etter lokalprodusert mat, eller besøk utsalgene til de forskjellige produsenten.