Det nærmer seg julebordsesong og på denne siden har vi samlet noen av tilbudene i Namdalen. Julebord på hotell, med musikals underholdning eller i villmarksstuer? Opplev fantastisk julemat og godt vertskap på Namdalsk julebord med kolleger eller med vennegjengen.

Julebord ved eventyrlige Efri Halfa

Efri Halfa arrangerer julebord 22.11, 23.11, 29.11, 30.11, 06.12, og 07.12. Julebuffet inkluderer 1 gløgg, dessert, kaffe og levende musikk. Efri Halfa tilbyr  overnatting i enkeltrom og dobbeltrom og kan tilby aktiviteter for de som ønsker å utvide opplevelsen. Les mer og se plakat på facebook.com/efrihalfa/.

Scandic Rock City inviterer til julebord

Scandic Rock City inviterer til en magisk aften før jul, enten 23.11, 30.11, 06.12, 07.12, eller 14.12. På hotellet blir det bugnende julebuffet, god stemning og underholdning gjennom kvelden med blant annet Roger Skar som toastmaster og sprelske toner fra Knall Ivars. Les mer og se plakat på facebook.com/scandicrockcity/.

Selskap og førjulstid på Grong Hotell

Fra 11.11-20-12.19  kan både små og store grupper bestille juletallerken med dessert eller julebuffet med tradisjonsrik ribbe, lutefisk, pinnekjøtt og tilbehør ved Grong Hotell. Se plakat og les mer på facebook.com/gronghotell/.

Julemat ved Lekamøya Spiseri

På geologiøya Leka inviterer Skei Kulturtun – Lekamøya Spiseri til både julebord, servering og julemarked. Lørdag 07.12 og lørdag 14.12 blir det julebord. Grupper som ønsker privat selskap kan også bestille dette fra 02.12. Lørdag 30. november fylles salen ved Skei Kulturtun med boder for det lokale julemarkedet. Her blir det også mulighet for å kjøpe juletallerken. Mer informasjon finner du på facebook.com/skeikulturtun/

Julebord ved Skjenkestova i Skorovas

Kvifor ikkje julebord på ein plass med Trøndelags største utval av juleøl og akevitt? I tillegg til juletallerken og/eller stort julebord tilbyr vi øl- og akevittsmaking. Vi garanterer spennande utfordringar for smakslaukane. Les mer på skorovasmat.no.