Vinteren nærmer seg i Trøndelag og når temperaturen faller under nullpunktet begynner også forberedelsene til jul.  I førjulstiden i Namdalen kan du besøke flere forskjellige marked, oppleve god stemning på konsert, handle lokale julegaver og kose deg sammen med de du er glad i.

Jul i Skogen – Namsskogan Familiepark

Hvert år kan små og store kan besøke Namsskogan Familiepark for å oppleve «Jul i Skogen» . Bli med på foring av ulv, gaupe, fjellrev og jerv, kjøp julegaver til reduserte priser i butikken og smak på lokal mat. Kanskje finner dere nissen også? Informasjon finner du på nettsiden til familieparken.

Julemarked og handel i Namsos

Namsos er regionbyen i Namdalen og et sikkerstikk for julegavehandling. 23. november tenner byen julelysene og det blir gode muligheter til å handle kortreist mat på julemartna på Festplassen. Det er utvidede åpningstider på mange butikker og kjøpesenter i tiden før jul.

Magisk førjul og julegrantenning i Rørvik

I slutten av November er det magisk jul i Berggården i Rørvik med kafé, julebutikk, juleverksted, utstillinger og nissebesøk. Opplev julemarked, eventyrstund for de små og julegrantenning. Kultur og næringsliv i Rørvik og omegn går sammen for å skape liv og røre i byen. Les mer om arrangementene på facebook.com.

IN-messa i Grong

Salg og næringslivsmessen IN-messa avholdes  for 30. gang i Grong 8. og 9. november.  På messa blir det kaker og kaffe, god lokal mat, trylleshow, live musikk og konserter, kino og mange flotte utstillere fra Namdalen og omegn. Programmet til IN-messa 2019 finner du her. 

Julemartna fra kyst til fjell

Det er flere julemartna i Namdalen, av varierende størrelse. Her ser du noen av dem. Salgsbodene på de forskjellige markedene byr på både lokal mat, håndverk og andre flotte julegaver.

Juleølsmaking ved Skjenkestova

Skjenkestova i Skorovas inviterer til Juleølsmaking 15. November. Med mange spennende varianter lover arrangementet mersmak! Mer informasjon kommer på facebook og skorovasmat.no.

Julestemning på scenen

Få ting får julestemningen frem som det å gå på et juleshow eller julekonsert. I 2019 kan du blant annet oppleve «Thomas Brøndbo Juleturne» flere steder,  «No e DDE Jul igjen» i Namsos og  «En Julekonsert med Chris Medina, Eirik Næss og Lars Støvland» flere steder i regionen. Det blir også førjulspub på Grong Hotell .  På scene og på kino går det også forestillinger og filmer med juletema. Besøk hjemmesiden til de forskjellige kommunene for info om arrangement.