Namdalen er en variert region med mye vakker natur og mange muligheter for dyreopplevelser. Bli med på natursafari, lær om oppdrettsnæringen, prøv fartsfylt rafting i skjærgården eller besøk Namsskogan familiepark for uforglemmelige opplevelser for hele familien.

Ørnesafari i Flatanger

Er du foto-interessert eller fugleinteressert? Ørnemannen Ole Martin Dahle i Norway Nature tar deg med ut i Flatangers skjærgård for et nært møte med den majestetiske havørna. Norway Nature tilbyr også en rekke andre fuglesafari-turer og foto-turer, hele året rundt.

Beversafari med kano

Tundra Tours tilbyr grupper en unik mulighet til å oppleve den skye beveren på deres «Beversafari med kano». Guide, kano og redningsvest er inkludert i prisen, og turen passer godt for barnefamilier.  Det er også mulig å overnatte i lavvo som en del av turen. Les mer her.

Foto: Tundra Tours

SalmoNor Visningssenter

SalmoNor samarbeider med Kystmuseet Norveg for å fortelle historien om norsk havbruksnæring. Du kan besøke havbruksustillingen ved Norveg hele året rundt.  I sommerhalvåret tilbys det også turer til oppdrettsanleggene. Det arrangeres også turer til det historiske fiskeværet Sør-Gjæslingan.

Namsskogan Familiepark

Foto: Kristin Smestad / Namsskogan Familiepark

I Namsskogan familiepark kan du og dine nærmeste oppleve Norges største samling av nordiske dyr. På sommeren er det mulig å være «dyrepasser for en dag», møte fjellreven, prøve seg på ZIP-line og besøke klatreparken. Hesteridning, fiske, kræsjbåter og traktorbane er også tilgjengelig. Mer informasjon finner du på nettsiden til parken.

Lierne Nasjonalparksenter

I Lierne nasjonalpark finner man store villmarksområder med mye variert dyreliv. På Lierne Nasjonalparksenter kan besøkende se utstillingen «Å leve av naturen – Å Leve med rovdyr». De som ønsker seg et skikkelig villmarkseventyr med mulighet for mange utrolige øyeblikk i naturen kan få tips hos Nasjonalparksenteret.

Foto: Bjørøya Akvasenter

Bjørøya Akvasenter

På Bjørøya Akvasenter i Flatanger kan både store og små bli med på en reise gjennom havbruksnæringen. Bli med ut i RIB til anlegget og ha en spennende og lærerik opplevelse. Les mer her.

Nærøysund Rafting

I Ytre Namdal tar Nærøysund Rafting med grupper på fartsfylte rafting-turer i svært naturskjønne omgivelser. Se Namdalskysten fra RIB-båt. Les mer her.