Trøndelag

Vinter i Namdalen

Vinteren i Namdalen er variert med utallige aktiviteter, muligheter for uforglemmelige eventyr i vakre snødekte landskap, og et vinterlys som vil ta pusten fra deg. Her kan du lese litt om hva vinteren i Namdalen har å by på for både store og små.

Trøndelag

Ulendeltaet og Høylandet – fugletitting i verdensklasse

I store våtmarksområder på Høylandet og i Lierne finnes fugler som ikke er helt vanlig og finne andre steder.

Trøndelag

Namsskogan Familiepark

Namsskogan Familiepark i Nord-Trøndelag har flotte dyr og spennende aktiviteter for hele familien. Du kan også overnatte sammen med ulvene, hvis du tør?

Trøndelag

Ørretfiske i Namsskogan

Fisket i Namsskogan byr på fine og varierte naturopplevelser, fra skoglandskap til høgfjell.

Trøndelag

Kystkultursenteret Norveg

Kystkultursenteret Norveg med sin særegne arkitektur ved innseilinga til Rørvik gir signalet om at Kystbyen Rørvik har ramsalt kystkultur som sitt varemerke.

Trøndelag

Visit Namdalen

I Namdalen finner du kystkulturlandskap og norske høyfjell. Fjellområdene i Indre Namdal er mektige og vakre. Namsen er et paradis for laksefiskere, og Grong er et yndet fritidssted både sommer og vinter. Kort og godt, et Norge i miniatyr.

Trøndelag

Laksefiske i Namsenvassdraget

Namsen blir kalt selve dronningen blant lakseelvene, men i Namsenvassdraget er det flere prinsesser å velge blant.

Trøndelag

Hanshelleren – unik klatrevegg

Klatreveggen Hanshelleren i Flatanger tiltrekker seg stadig flere internasjonale klatrere, og omtales som en av de mest unike klatreveggene i verden.

Trøndelag

Opplev geologiøya Leka

Øya Leka på Namdalskysten er Norges geologiske nasjonalmonument, og et eldorado for deg som liker aktivt friluftsliv og historiske opplevelser.

Trøndelag

Tett på bjørn i Lierne

I bjørneriket Lierne ligger det området i Norge hvor det er mest bjørn. Nå kan du bli med på Bjørnecamp, komme tett på bjørnen og se spor etter selveste bamsefar.

Trøndelag

Laksefiske i Sanddøla

Sanddøla er godt egnet for fluefiske fra land, men båtfiske forekommer i den nederste delen av elva.

Trøndelag

Fiske på Namdalskysten

Namdalskysten er den nordligste delen av Trøndelagskysten, og strekker seg fra Flatanger i sør, via Namsos og Rørvik til Leka i nord. Kystlinja i Namdalen er kjent for godt fiske.