Trøndelag

Vinter i Namdalen

Vinteren i Namdalen er variert med utallige aktiviteter, muligheter for uforglemmelige eventyr i vakre snødekte landskap, og et vinterlys som vil ta pusten fra deg. Her kan du lese litt om hva vinteren i Namdalen har å by på for både store og små.

Trøndelag

Namsskogan Familiepark

Namsskogan Familiepark i Nord-Trøndelag har flotte dyr og spennende aktiviteter for hele familien. Du kan også overnatte sammen med ulvene, hvis du tør?

Trøndelag

Hanshelleren – unik klatrevegg

Trøndelag

Ulendeltaet og Høylandet – fugletitting i verdensklasse

I de store våtmarksområdene på Høylandet og i Lierne finnes mange fuglearter, og områdene byr på fascinerende fugletitting.

Trøndelag

Ørret- og røyefiske i Namsskogan

Fisket i Namsskogan byr på fine og varierte naturopplevelser, fra skoglandskap til høgfjell.

Trøndelag

Kystmuseet Rørvik

Kystkultursenteret Norveg med sin særegne arkitektur ved innseilinga til Rørvik gir signalet om at Kystbyen Rørvik har ramsalt kystkultur som sitt varemerke.

Trøndelag

Namdalen

I Namdalen finner du kystkulturlandskap og norske høyfjell. Fjellområdene i Indre Namdal er mektige og vakre. Namsen er et paradis for laksefiskere, og Grong er et yndet fritidssted både sommer og vinter. Kort og godt, et Norge i miniatyr.

Trøndelag

Laksefiske i Namsenvassdraget

Namsen blir kalt selve dronningen blant lakseelvene, men i Namsenvassdraget er det flere prinsesser å velge blant.

Trøndelag

Leka

Trøndelag

Tett på bjørn i Lierne

I bjørneriket Lierne ligger det området i Norge hvor det er mest bjørn. Nå kan du bli med på Bjørnecamp, komme tett på bjørnen og se spor etter selveste bamsefar.

Trøndelag

Laksefiske i Sanddøla

Sanddøla er godt egnet for fluefiske fra land, men båtfiske forekommer i den nederste delen av elva.

Trøndelag

Havfiske på Namdalskysten

Namdalskysten strekker seg fra Flatanger i sør, via Namsos og Rørvik til Leka i nord. Her er det mange mulighet for havfiske av både skrei, sei og kveite.