Vinterferie ved Setran Opplevelsesgård
©Setran Gård

Vinterferie ved Setran Opplevelsesgård

Setran Opplevelsesgård tilbyr gårdsferie hele året rundt, også om vinteren. Gårdsferie er å bo på gården i helårshytter og/eller feriehus, få omvisning sammen med vertskapet, være med å stelle dyrene, kose med dyrene, eller bare kjenne på roen, harmonien og stillheten på gården. Vi har kaniner, ender, fasaner, sauer, geiter, katter, hunder og islandshestene Halur og Blossi.

Naturopplevelser om vinteren:

I nærområdet til gården er det mange muligheter for gode opplevelser i vinterhalvåret. Ved nok snø preparerer vi skiløyper i utmarka. Både grillhytte og en naturmøteplass kan brukes fritt. Vintre med lite snø og barfrost gir gode forhold for skøyting og aktiviteter på Seterisen 500m unna gårdstunet. Grillhytten ved vannet brukes både som varmestue og til matlaging. Is på Setervatnet og snødekte veier gir gode forhold for bruk av sparkstøtting. Måneskinnstur med sparkstøtting er en stor opplevelse. Vi låner ut sparkstøttinger og skøyter. Vi har også isfiskeutstyr for den som vil prøve fiskelykken på Seterisen.
 

Vi tilbyr også turer og opplevelser med guide:

 - Aktivitetsdag på Seterisen med skøyting, ishockey, sparkstøtting samt tilberedning av mat og drikke på grua i grillhytta.

 - Guidet fottur/skitur til jettegrytene i Galtneset. Mat og drikke på bål under en bergheller

 - Måneskinnstur med sparkstøtting på snødekte bygdeveier. Bålkos.

 

Nyttige opplysninger:

Dyreholdet på gården og rutiner for omvisning og kontakt med dyrene er i tråd med regelverket for god dyrevelferd (Mattilsynet).
Vi følger rådene fra helsemyndighetene til enhver tid (www.fhi.no)
For mer informasjon og booking, besøk vår hjemmeside  www.setran.no eller ta kontakt på telefon/sms 99165871.

Fasiliteter
 • Camping og hytte
  • Hytter m/dusj/wc
 • Generelle fasiliteter
  • Familievennlig
 • Handikap
  • Tilgjengelig for bevegelseshemmede
 • Klassifisering
  • Gardsmathanen

Sjekk ut steder i nærheten