Traktorpikene
©Line Berre / Traktorpikene

Traktorpikene

Traktorpikene består av søstrene Thrine Bye Heggum og Ine Bye Rossetnes fra Grong i Trøndelag. Vi bor på hver vår gård og jobber mye i fjøs og utendørs. Vi var ikke fornøyd med det lille utvalget som fantes av arbeidsklær til kvinner. Dermed bestemte vi oss for at dette skulle vi gjøre noe med! Vi designer helårs arbeidsklær for kvinner i robuste materialer og stilige farger. Klærne er like fine på tur, i hagen, på jordet, eller i arbeidssituasjoner. Vi var først ute med arbeidsklær til gravide. 

 I 2015 og 2016 ble det ekstra mye heder og ære. Næringsprisen i Grong, Sparebank1 Midtnorge sitt talentstipend i grûnderskap, Askeladdprisen gitt av Norges Bondelag og Landkreditt, og Bedriftsutviklingsprisen i landbruket for Nord- Trøndelag, gitt av Innovasjon Norge! Takk.

Du trenger ikke se ut som en mann selv om du jobber som en kar !

Klærne våre brukes på Svalbard og på Island, i Sveits og over hele Norge. I februar 2021 lanserer vi våre nye kolleksjon: STERK.

"Læmmen", landhandleri:
Velkommen inn på tunet hos Traktorpikene i Grong. Traktorpikene er mest kjent for sine arbeidsklær for kvinner  som kan prøves og kjøpes i gårdsbutikken Læmmen. Norsk helårsdesign fra bygda av søstrene Thrine og Ine. 

Nettbutikk: 

På traktorpikene.no kan du bestille klær til både sommer og vinter. Vi sender over hele Norge. 

Tidspunkt
UkedagerDatoTidBeliggenhet
fredag01.11.2021
01.06.2022
12:00
16:00
Læmmen, åpningstider vinter