Småviltjakt - Arctic Dome Namdalen
©Duojakt / Arctic Dome Namdalen

Småviltjakt - Arctic Dome Namdalen

Arctic Dome tilbyr leie av småviltjakt med overnatting i seterdomen og tilgang til de gamle seterbygningene. Boforholdene er perfekt for kjærestepar som ønsker å jakte småvilt og skape nye minner sammen. Her kan dere jakte på dagtid og samtidig nyte kvelden sammen enten inne i domen eller ute rundt bålpannen. Her er både terreng for å jakte skogsfugl og fjellrype.

Vi kan også tilrettelegge for vennepar, der vi tar i bruk «fjøs-suiten» med to enkeltsenger eller de to sengebriskene inne i selve seterhuset. Maks antall jegere er fire, maks antall hunder er to.

Vi selger 3- og 4-dagers jaktpakker med jakt inkl overnatting og leie av atv med henger.

Alt er ferdig tilrettelagt til dere ankommer plassen. Her har dere tilgang til alle bygningene på tunet. Seterdomen er innredet med ei stor og god dobbeltseng, to godstoler, bord og andre småmøbler som er nyttig å bruke. Seterdomen varmes opp med en vedovn, komplimentert av en gassovn som står inne i domen. Et gassdrevet forbrenningstoalett finner dere inne i seterbua, den eldste av de tre seterbygningen. Er behovet stort for en dusj kan den tas ute i det fri eller inne i seterfjøset. Da blandes vann til riktig temperatur i en beholder, og en enkel pumpedusj brukes som dusj. Enkelt, men det fungerer helt fint. Opplevelsen av å dusje ute i det fri uten innsyn fra andre mennesker er fantastisk. I seterfjøset har vi innredet en liten kjøkkenkrok med to gassplater, et kjøleskap og spisebord.

Vi selger matpakker med lokale råvarer dersom dere vil gjøre middagsplanleggingen enklere. Vi har to ulike matpakker; en spekepakke og en elggryte med tilbehør.

Praktisk informasjon

Fra parkeringsplassen følges en 1,5 km lang traktorvei opp til seterdomen, men en stigning på 200 høydemeter. Leie av ATV med henger er inkludert i prisen. Velg mellom å ha med mat selv, eller bestille matpakker fra oss. Det er ikke innlagt strøm og vann på stedet. Dunker med drikkevann er inkludert i prisen. Vann til andre gjøremål samles i en vanntønne ute på setertunet. Det er en bålpanne tilgjengelig til bruk, samt en kaffekjele, vannkjele, en stor kasserolle og et sett med turkaseroller og stekepanne. Andre kjøkkenredskaper må tas med selv dersom ikke annet avtales. Toalettpapir og tørkepapir er inkludert i prisen, dette er også bruk av gass og ved. 

Du finner mer informasjon om plassen på vår nettside www.arcticdomenamdalen.com  

 

Sjekk ut steder i nærheten