Ladetur

Ladetur

Velkommen til våre eksklusive turer skreddersydd for Powerladies. Vi forstår behovet for å koble av og fylle på med energi i en hektisk hverdag. Derfor inviterer vi deg til å bli med oss på tur og gir deg muligheten til å nyte roen og stillheten på fjellet. Sammen med andre likesinnede vil du senke skuldrene, slappe av og virkelig fokusere på deg selv.

Med et team av erfarne guider og en eksklusiv gruppe på opptil tolv deltakere, garanterer vi en ekte og nær atmosfære. 

Vintertur 12.-14. april 2024

Turen består av to overnattinger og tre dager. Aktiviteter som gjennomføres vil tilpasses vær og gruppens ønsker men vi vil bruke tid på:

ISFISKE – MAT OG SPENNING

Fjellørretfiske på isen ved campen. Det blir selvfølgelig isfiskekonkurranse! Vi har også mulighet til å gå på ski til flere fiskevann som har både ørret og røye.

Langrennsski å komme seg frem i snø krever stort sett ski. Enten fjellski eller langrennsski fungerer for denne turen.

VILLMAKSCAMP PÅ EGEN ØY

Bålmat og gode samtaler rundt bålet, fokus på erfaringdeling og latter. Vi gjennomfører alle måltider rundt bålet og lover gode tips og triks om mat på tur. Vi lager mat sammen rundt bålet, deltar som vi vil, lærer og erfarer. Menyen er satt sammen av råvarer som er tilgjengelig for alle, slik at du kan lage samme mat selv på tur senere, vi har lagt vår lit i å toppe naturopplevelsene med smaker du vil elske.

Telt og lavvo setter vi opp etter ønsker fra hvordan vi skal fordele oss. Vi har lavvo med vedovn i. Vi har et rikelig utvalg og kan dele oss slik at alle skal få sove godt. Det går også å variere overnatting om du vil teste ulike løsninger.

Førstehjelp er viktig hele tiden, men ekstra viktig i villmarka. En del av opplegget er å bli trygg på hva en trenger å ha med på tur og hva en trenger å kunne av grunnleggende førstehjelp.

TOPPTUR – OM DU VIL

Navigasjon en viktig del av å bli trygg ute er å vite hvor du er og hvordan du finner fram. Alle sammen lærer å bli trygg på både kart og kompass og GPS.

Topptur og lunsjtur på ski til fint et fint utsiktspunkt med mulighet til topptur til Lausmundklumpen (867 m.o.h). 

Vi er ute hele tiden, og du trenger ingen forkunnskaper om å være i villmarka for å bli med. Turen er tilrettelagt slik at du kan delta utifra ditt ønske, utganskpunkt og erfaringsnivå.

Les mer om vår vintertur på ladetur.no

Lyst til å være med?

Først til mølla prinsippet, 12 deltakere maks. All mat og drikke er inkludert i prisen.

Pris er 5 900 kroner som betales på faktura to uker før turen. 

Har du lyst til å melde deg på, slå av en prat med oss om spørsmål eller noe så når du oss på instagrammessenger eller mail så tar vi det derfra.

Se flere av våre turer her, og les mer om oss her. Turen foregår hos Ingulfsvann Vestre

Tidspunkt
Fasiliteter
UkedagerDatoTidBeliggenhet
Søndag, Fredag, Lørdag12.04.2024
14.04.2024
Vintertur
 • Aktiviteter
  • Fiske i vann
  • Fjellvandring
  • Fotturer
  • Guidet tur
  • Sopplukking
 • Sesong
  • Høst
  • Vinter
  • Vår

Sjekk ut steder i nærheten