Jettestuen ved Strandval Gård
©Jettestuen.no

Jettestuen ved Strandval Gård

Strandval gård ligger innerst i Arnøyfjorden ved Valvågen, med utsikt mot havet, langstrakte jorder og skog. Flytebryggen ligger rett nedenfor gården, så kom gjerne sjøveien. Hva med å kombinere den nydelige naturen og de fine strendene med litt forfriskninger og opplevelser her hos oss.  En perfekt sommerdag!

Gårdsbutikk og sommerkafé

På dette flotte gårdstunet kan du sette deg ned å nyte roen og den historiske stemningen. Den gamle landhandelen står som den gjorde da den stengte i 1953. I sommer åpner vi Ole Strandvahl`s Landhandel igjen og denne gangen som en sommer-kafè.

Finn deg et koselig bord på tunet før du går inn i det gamle kufjøset fra 1920. Mellom gamle melkerør og trau finner du en av Namdalens mest spennende interiør- og gavebutikker. Her finner du interiør som passer inn i et gammelt miljø. Parafinlamper, lysestaker, emaljerte kanner og vaskefat, vintage møbler, botaniske plansjer og gamle trefat. Vi har varer som gir hjemmet ditt et blikkfang, og som passer inn i mange stiler.

Vi er også stolt av å være forhandler av Fusion Mineral Paint og Miss Mustard Seeds Milk Paint, to nye miljøvennlige interiør malinger som gjør det enkelt å forvandle et kjedelig møbel til et fint blikkfang

Fasiliteter
  • Forretningstilbud
    • Gårdsbutikk

Sjekk ut steder i nærheten