Hesteridning ved Jørum Gård
©Jørum Gård

Hesteridning ved Jørum Gård

Jørum Gård - Hest, kunnskap og glede

Jørum Gård i Grong tilbyr ridetimer og ridehelger for alle erfaringsnivå. Ridelærer Tilde med familie er vertskap på gården og ønsker velkommen til meningsfylte opplevelser i nærkontakt med både hester og andre gårdsdyr. 28 hester, sauer, kaniner, høner, marsvin, fire katter, to hunder, og minigrisen Gisle er med på å skape liv og røre på gården. Gården har også ei allsidig hestelinje i samarbeid med Grong videregående skole.

I tillegg har vi ridekurs høst og vår, dropp-inn timer, og vi er en godkjent Inn på tunet gård. Vi tilbyr gjerne rideopplevelser som en del av deres familieferie.

Vi har rideleir hver sommer for barn i alder 10 år og oppover. Barna overnatter på gården fra søndag til fredag, Masse ridning både på tur og bane, hesteteori, ulike kveldsaktiviteter, mye bading i elva Namsen som ligger like ved. Avslutter fredager med en oppvisning på ridebanen som foreldre, søsken og besteforeldre kan komme å se på.

Ridning foregår både i ridehus og ute på ridebane. Vi bruker å ri tur i nærområdet som langs elva og i skogen. Vi har i tillegg to flotte klasserom i stallen, oppvarmet salrom. 

Velkommen til Jørum Gård!

 

 

Fasiliteter
  • Symboler
    • Tur med hest