Hesteridning ved Jørum Gård
©Ren Røros/Marius Rua/Visit Namdalen

Hesteridning ved Jørum Gård

Jørum Gård - Hest, kunnskap og glede

Jørum Gård i Grong tilbyr ridetimer og ridehelger for alle erfaringsnivå. Ridelærer Tilde med familie er vertskap på gården og ønsker velkommen til meningsfylte opplevelser i nærkontakt med både hester og andre gårdsdyr. 29 hester, sauer, kaniner, høner, fire katter,4 hunder, og minigrisene Mille og Kevin er med på å skape liv og røre på gården.

I tillegg har vi ridekurs høst og vår, dropp-inn timer, og vi er en godkjent Inn på tunet gård. Vi tilbyr gjerne rideopplevelser som en del av deres familieferie.

Vi har rideleir hver sommer for barn i alder 10 år og oppover. Barna overnatter på gården fra mandag til fredag, Masse ridning både på tur og bane, hesteteori, ulike kveldsaktiviteter, mye bading i elva Namsen som ligger like ved. Avslutter fredager med en oppvisning på ridebanen som foreldre, søsken og besteforeldre kan komme å se på. Da er det også muligheter å besøke gårdens sommercafe som er i et koselig gult lite hus rett ved ridebanen.

Ridning foregår både i ridehus og ute på ridebane. Vi bruker å ri tur i nærområdet som langs elva og i skogen. Vi har et varmt og koslig oppholdsrom i stallen.

Velkommen til Jørum Gård!

 

 

Fasiliteter
  • Symboler
    • Tur med hest

Sjekk ut steder i nærheten