Grong.
Heimdalhaugen. Copyright: Kristian Fiskum Nesser
prev
next

Turforslag: 15 friske turer i Grong

15 friske turer for folkehelsa gir gode tips til både lette, middels og harde turer rundt om i Grong kommune. Det finnes en tur for alle.

Fysisk aktivitet fremmer helse, gir overskudd og forebygger flere livsstilssykdommer. All bevegelse er positivt, og en tur i frisk luft gjør godt for kropp og sjel. Rundt om i Grong kommune har vi mange flotte turmuligheter, og det finnes ulike alternativer som vil passe den enkelte. Det anbefales minst 30 minutter fysisk aktivitet for voksne og 60 minutter for barn om dagen. 15 friske turer for folkehelsa gir gode tips til både lette, middels og harde turer. Det finnes en tur for alle uavhengig av alder, fysisk form og rådighet av tid. En tur i skog og mark kan være likeså godt for den mentale helsa som det gjør for den fysiske.

Brosjyren som er i lommeformat viser turene inntegnet på kart, vegbeskrivelse for å komme seg ut turutgangspunktet, samt en beskrivelse av selve turen. Hver enkelt tur er også avbildet. Brosjyren kan fås gratis hos Grong Fritid og på servicekontoret på kommunehuset. Den kan også lastes ned som en PDF-fil her. Nedenfor er en kort beskrivelse av hver enkelt tur.

Finn mere beskrivelse av turene her

Kilde: Visit Namdalen AS
Ingen data
Ingen data

Mer informasjon

Telefon: +47 74 31 27 00
Epost: post@grongfri.no
Web: www.grongfri.no
Mediåveien 27
7870 Grong
Åpne i kart
tripadvisor