Namsskogan Familiepark ble åpnet i 1989 og har siden vært en av de best besøkte attraksjonene i Trøndelag. Blandingen mellom spennende og sjeldne dyr i den ene halvdelen av parken, og spennende aktiviteter for hele familien i den andre halvdelen, gjør at mange familier føler det er for lite med kun èn dag i parken.

Namsskogan Familiepark hatt stor suksess med det magiske rockeeventyret Rebella Hex, hvor det kommer en ny episode hvert år. Det siste flaggskipet i parken er Nord-Europas høyeste klatretårn.

Dyrene i Namsskogan Familiepark

NI Namsskogan Familiepark kan du bli med på å mate fjellreven. Foto: Namsskogan Familieparkamsskogan Familiepark har spennende og eksotiske dyr fra hele verden, men det som kanskje oppleves som mest spennende er de fire store norske rovdyrene; nemlig ulv, bjørn, gaupe og jerv. Alle disse dyrene kan ses på nært hold.

I tillegg har parken dyr som alpakka, struts, påfugl, rev, geit, ilder, hjort og mange, mange flere. For de minste finnes Barnas Sæter, hvor ungene kan leke med både geiter, sauer, høner og haner.

De som ønsker det kan være med på foringsrunde og gi mat til dyrene, en ekstra flott måte å komme i nærkontakt med dem på.

Les mer om dyrene i Namsskogan Familiepark.

Aktiviteter både høyt og lavt

Parken har aktiviteter som16 meter høyt klatretårn med 36 klatreelementer er en av de mest populære aktivitetene i familieparken. Foto: Namsskogan Familiepark. er spennende for både voksne og barn. Her kan dere blant annet kjøre kræsjbåter, mini berg- og dalbanen Alpinraceren,  hoppe på trampoline, grave etter gull, og kjøre traktorer og månebiler.

I Tøffingtårnet kan store barn og voksne kjøre en flere hundre meter lang zipline, over vannet som ligger inne i parken.

Høydepunktet for mange er likevel det nye klatretårnet, som er det høyeste i Nord-Europa. Det 16 meter høye tårnet består av hele 36 klatreelementer, og byr på utfordringer på tre ulike nivåer. Med egen inngang kan tårnet ha åpent utover de vanlige tidene for resten av parken, og sesongen strekker seg også lenger. For å klatre i tårnet må du være minst sju år og 140 centimeter.

Les mer om aktivitetene i Namsskogan Familiepark.

Rebella Hex – et magisk rockeeventyr

Rebella Hex er ei magisk rockeRockeheksen Rebella Hex i skogen. Foto: Namsskogan Familieparkheks som kjemper mot onde krefter i Børgefjell nasjonalpark. Forestillingen er et fantastisk illusjonsteater, fylt med musikk, dans, latter og illusjoner fra øverste hylle. Fortellingen om Rebella Hex fortelles i form av at det hvert år i juli spilles en ny episode. De siste årene har forestillingen blitt spilt i Rebellas egen hule inne i familieparken.

Overnatting og annen informasjon

Trenger du overnatting i forbindLavvo som ligger like ved innhengingen til ulvene. Her kan du overnatte og sovne til lyden av dyrene. Foto: Namsskogan Familieparkelse med besøket i Namsskogan Familiepark, har du flere muligheter å velge mellom. Det mest eksotiske er å overnatte i lavvo like utenfor innhengningen til ulvene. Det å sovne til lyden av dyrene, og våkne til ulvehyl, er en helt spesiell opplevelse.

Namsskogan Hotell, som ligger rett over veien fra familieparken, er også et godt alternativ. Hotellet har toetasjes familierom, perfekt for familier på tur.

Harran Camping er et annet og rimeligere alternativ. Også den ligger i umiddelbar nærhet til familieparken, og har både hytter og oppstillingsplass for både telt, campingvogn og bobil.

Les mer om overnatt i og utenfor Namsskogan Familiepark.

I tillegg til å være åpen i sommersesongen  og langt utover høsten, med eget program for høstferien, har familieparken også åpent når det er jul og en periode på vinteren.

Se fullstendige åpningstider for Namsskogan Familiepark.